Envoy er en akustisk duo bestående af singer/songwriterne Lukasz Kamionka og Morten Bach, hvis musikalske rødder strækker sig tilbage til det Odense-baserede rockband Maroon (1999-2005). Sangene beskrives bedst som melodisk storytelling om menneskers skæbner med afsæt i både fiktion og personlige oplevelser.
Bogoveteraner vil kunne huske Lukazsz som guitarist i Sort Sekund, der gæstede Bogorock i 2013. Morten åbnede Bogorock samme år fra store scene.

envoy_band_pic

LYT TIL ENVOY

Rooftops at Ground Level.mp3
Lover’s Point.mp3
One In A Million.mp3

Det fortælles på Wikipedia, at Elvis er død. ElvisBogrock har en sen nattetime på Dick Turpin indgået, hvad der må være årets handel. Elvis laver come back på Bogorock. Mange har tvivlet, men vi har fået medsendte billede, og det viser jo helt klart Elvis. Derudover har vi fået denne video

Elvis Aaron Presley (8. januar 1935 i Tupelo, Mississippi, USA16. august 1977 i Memphis, Tennessee) var en amerikansk sanger, guitarist og filmskuespiller. Elvis Presley er også kendt som The King of Rock ‘n’ roll eller slet og ret The King. Elvis’ mellemnavn stammer fra en af faderens gode venner, Aaron Kennedy, men blev ved en simpel skrivefejl på fødselsattesten skrevet Aron, altså med kun ét a

[1]. Elvis fik det mange år senere rettet, og på hans gravsten står det skrevet korrekt, altså med to a’er.

Elvis Presleys betydning for udviklingen indenfor pop/rock-musikken må siges at være kolossal. Hans stemme, hans sceneoptræden, hans udseende og hans karisma var i årevis trendsættende for udviklingen i hele denne del af musikindustrien, en dominans, som først blev brudt, da The Beatles i første halvdel af 1960’erne fik deres helt store gennembrud. Og selv Beatles-medlemmet John Lennon udtalte, at ”…. før Elvis var der ingenting[2], og hvis der ikke havde været en Elvis ville der heller ikke være noget Beatles!”[3], hvilket er med til at understrege denne betydning for musikbranchen.

Elvis forsøgte sig også indenfor filmens verden og det med et økonomisk godt resultat, mens det rent kunstnerisk er væsentligt mere diskutabelt, hvor stor værdien af hans film var. Der, hvor filmene har haft den største kunstneriske værdi, er med hensyn til musikdelen, idet en god del af de klassiske Elvis-sange, som kendes den dag i dag, netop stammer fra hans mange film. Sange som ”Can’t Help Falling In Love”, ”Return To Sender”, ”Jailhouse Rock”, ”Love Me Tender” og mange, mange flere stammer alle fra Elvis-film.