Tak til Bogo-sponsorne 2023:

Om Casa W

Et univers af unikke produkter

Casa W – products with a story – er skabt med udgangspunkt i en stor passion for indretning og design samt inspiration fra særligt Asien og Marokko.

Tanken bag Casa W er at skabe et magisk univers i spændingsfeltet mellem den enkle skandinaviske stil og “boheme” stilen.

Om Become

BECOME HANDLER OM AT BLIVE TIL NOGET – TO BECOME

ONLINE MARKEDSFØRINGSBUREAU

Hos Become hjælper vi hver dag B2B og B2C kunder med at blive til mere, end de allerede er. Idéer bliver til digitale strategier, små organisationer bliver til store – og store organisationer bliver endnu større. Gennem digital markedsføring hjælper vi kunder med at blive set, blive hørt og blive fundet. For hvis du spørger os, er man aldrig færdig med at blive til noget.

Om Ringasund

Ringasund AS er bygget på lange tradisjoner innen fiskeri, oppdrett og andre maritime aktiviteter. Vi er et selskap som har fokus på nye teknologier, som kan bidra til effektivisering og forenkling av operasjoner både under og over vann.

Med ulike ressurser og kompetanser er vi i stand til å hjelpe både innen havbruk, forskning, og øvrig maritim aktivitet.

Etablert i 2011 med 1 fartøy og 3 ansatte har vi hatt en sterk utvikling og har nå rundt 30 ansatte.

Hos Ringasund AS er de ansatte vår sterkeste ressurs, og vi er stolte av å tilby en trygg, hyggelig og støttende arbeidsplass for alle, som reflekterer på våre kunders opplevelse.

Om Sundsnack

Altid frisk frugt på arbejdspladsen

Med en frugtordning på arbejdspladsen får dine medarbejdere et sundt mellemmåltid, som skaber god energi, når den lille sult opstår. Vi har siden 2001 leveret frugtkasser med en bred variation af velkendt og sæsonaktuel frugt direkte til danske arbejdspladser.

Om IPA Nordic

IPA Nordic er et dansk forsknings- og softwarehus.

Vi tilbyder en lang række egenudviklede værktøjer og koncepter, der i dag anvendes af både små og store virksomheders HR-Ansvarlige, samt førende rekrutterings virksomheder.

IPA Nordic er anerkendt for sin professionelle indsats indenfor udvikling af HR-Værktøjer med stor faglig tyngde.

Om Strategisk HR

Strategisk HR er et dansk konsulenthus og softwarehus, der leverer vanedannende, innovativt og værdiskabende løsninger til danske virksomheder med fokus på optimal rekruttering og medarbejderudvikling.

Det er dansk forskning i personlighed og adfærd på det højeste niveau. Sammen med JobMatch analysen sikres at medarbejder og job er i sync. Den intelligente MUS samtale sikrer forankringen og fremdriften.