Mens mange kopiorkestre nøjes med at kopiere musikken, så er Elevation en total-oplevelse, hvor publikum tages med på en rejse igennem de irske sværvægtere i U2s karriere.

OPLEVELSESBAND

Til tonerne af hits som Sunday Bloody Sunday, Where The Streets Have No Name, Pride (In The Name Of Love), One, Vertigo, Magnificent – og selvfølgelig Elevation – kræser bandet for publikum med et nærværende og intenst show, hvor det ikke skorter på publikums-interaktion.
Man kan mærke at de fire bandmedlemmer brænder for U2s musik og nyder at fremføre numrene – derfor er der også altid en masse overraskelser til hardcore U2-fans, både i form af lidt sjældnere numre samt en masse referencer til irernes mange store koncert-turneer.
Det er således ikke sjældent, at man som publikum til en Elevation-koncert både svinger med hvide flag, drikker champagne med bandet, bader i pengesedler, ser guitarister i fuldt læder-outfit og sangere med cowboyhatte – ligesom det ikke er umuligt at man under en Elevation-koncert synger, spiller med, danser, hopper, fester, griner eller græder.
En aften med Elevation er en heftig tur igennem snart tre årtiers storladen rock og samtidig en oplevelse, hvor publikum går hjem med et hæse stemmer og et smil på læben. Med 20 års erfaring fra spillesteder, festivaler og firmafester landet over er Elevation et af Danmarks mere erfarne kopi-orkestre, uden at entusiasmen og glæden ved at spille og skabe god stemning er dalet – snarere tværtimod…