Don’t Stop  er et lille rockband der spiller GASOLIN.

De 4 musikere har alle spillet i forskellige sammenhænge, gennem mange år, og er bundet sammen af et venskab, der i nogle tilfælde strækker sig helt tilbage til tiden, hvor Kim Larsen og Co. måtte fragte gearet på job i en trækvogn.  Musikken er yderst dansevenlig og der må skråles med på de gamle ørehængere….

Karsten Karstensen: vokal, guitar
Hans-Jørgen Brændsgaard: guitar,vokal
Lars Tækker: bas, vokal
Klaus Knudsen: trommer

 

Gasolin’ var en dansk rockgruppe, der blev dannet i 1969 og eksisterede ni år frem. Gruppen bestod af Wili Jønsson, Franz Beckerlee, Bjørn Uglebjerg – senere erstattet af Søren Berlev – og Kim Larsen som forsanger.

Gasolin’ blev 1970’ernes absolut mest populære danske rockorkester, og både plader og koncerter solgte i et hidtil uset omfang. Orkesteret forsøgte flere gange at skabe et internationalt gennembrud, men succesen rakte kun til de øvrige nordiske lande.

Senere har Gasolin’ opnået enorm succes i dansk rockmusiks historie, og gruppen har nærmest fået mytologisk status. Musikken, de store ambitioner og det anspændte forhold mellem Franz Beckerlee og Kim Larsen, der på én gang var drivkraften i bandet, og det, der ledte til bandets opløsning, var med til at holde myten om Gasolin’ i live. Gasolin’ nyder stadig voldsom popularitet i Danmark, hvilket blev understreget da bandet i 2003 udgav the Black Box – en samling af de oprindelige danske udgivelser (GAS 1 – 7 + Live Sådan). [1]. Boxsættet lå 109 uger på pladebranchens top-40 liste over mest solgte albums i Danmark.