Bogorock præsenterer et legendarisk orkester. Mine damer og herrer – vi giver jer ELEVATION.

Elevation er et band, som få bands er i dag. Elevation kommer i 3 udgaver

  1. Rune er fuld

  2. Danny er fuld

  3. De er begge fulde

Elevation har en nyhed! Der er ændringer i band konstellationen på vej.

Hvem ryger ind, og hvem ryger ud?

Er der transfer fees involveret?

Er det grundet skrumpelever – og på hvem?

Nye U2 albums, der skal øves?

2001 Elevation grundlægges
SteenP, Lau, Rune og Morten danner Elevation på asken af Made Last, der var efterfølgeren til SteenP & Grindedrabet, der var et sejere navn, end det første SteenP & Ægteskabet.
2003 Elevation ændrer besætning
Ud ryger Morten og Rune og ind kommer Danny og Søren.
Store spørgsmål kommer. Hørte Elevation Danny synge til audition? Havde Søren et PA anlæg?
2004 Elevation ændrer besætning igen
Farvel til Søren og velkommen tilbage til Rune, som vikar til de næste par jobs.
Var det PA anlægget, der manglede en højttaler? Var det prisen på de 49,-. Er Rune egentlig stadig på prøve?
2019 Elevation ændrer besætning ….
Stay tuned
Om Elevation:
Til tonerne af hits som Sunday Bloody Sunday, Where The Streets Have No Name, Pride (In The Name Of Love), One, Vertigo, Magnificent – og selvfølgelig Elevation – kræser bandet for publikum med et nærværende og intenst show, hvor det ikke skorter på publikums-interaktion.
Man kan mærke at de fire bandmedlemmer brænder for U2s musik og nyder at fremføre numrene – derfor er der også altid en masse overraskelser til hardcore U2-fans, både i form af lidt sjældnere numre samt en masse referencer til irernes mange store koncert-turneer.
Det er således ikke sjældent, at man som publikum til en Elevation-koncert både svinger med hvide flag, drikker champagne med bandet, bader i pengesedler, ser guitarister i fuldt læder-outfit og sangere med cowboyhatte – ligesom det ikke er umuligt at man under en Elevation-koncert synger, spiller med, danser, hopper, fester, griner eller græder.
En aften med Elevation er en heftig tur igennem snart tre årtiers storladen rock og samtidig en oplevelse, hvor publikum går hjem med et hæse stemmer og et smil på læben. Med 10 års erfaring fra spillesteder, festivaler og firmafester landet over er Elevation et af Danmarks mere erfarne kopi-orkestre, uden at entusiasmen og glæden ved at spille og skabe god stemning er dalet – snarere tværtimod…