Bogorock åbner i år 11:30 med den første Champagne bar.

Redaktionen har spurgt festivalarrangør Camilla om hvorfor en champagne bar:

“Jamen, jeg elsker champagne. På Northside står jeg altid i Champagnebaren. På Smuk festival står jeg også altid i Champagnebaren.

Så tænkte jeg. Jeg vil da også stå i Champagnebaren til Bogorock.

Kommer du ikke, og står der sammen med mig?”

Thy Fadøl skubbes ud til fordel for lokale Klosterbryg

Redaktionen har spurgt festivalarrangør SteenP, om han er bange for at få en olfort for at ændre på en Bogrock klassiker.  

“Tjaj. For 10 år siden bryggede Fætter Finns nabo i Blegind – Bogobryggen. Det koster os 10 uden specialøl. Det var vist den første øl, der skulle kniv til at drikke.

Bogorock har en søsterfestival TopRock, og her smagte vi Klosterbryg. Vi har bestilt 3-4 forskellige fadøl fra Klosterbryg, så der er noget for enhver smag. Klosterbryg er en dyrere øl end Thy Fadøl, men vi forventer at priserne forbliver uændrede. Det er 100% sikkert – måske.” 

Ben Noke & The Ben Noke Band åbner Bogorock.

Redaktionen har spurgt festivalarrangør SteenP, om hvordan man laver et program til en festival som Bogorock. 

“Man starter alrig med det største navn. Så har man bare en masse mennesker i starten, og så risikerer man, at det fiser lidt ud. Det siger teorien. Vi tester teorien i år, for vi har det største act på først, vi nogensinde har booket. Det er Ben Noke & the Ben Noke Band – 4 herlige gutter fra England. Samtidig kan min nabo også nå til bryllup. Et program til Bogorock har mange hensyn at tage.” 

Program Bogorock 2019

Kl. 11:30 Champagne baren åbner Bogorock
Kl. 13:00 Ben Noke & The Ben Noke Band
Kl. 15:00 BeatSelskabet
Kl. 17:00 Elevation (U2 Tribute)
Kl. 19:00 DJ Fab Frankie
Kl. 22:00 Musikken stopper
Kl. 24:00 Tak for i år