Dett er med stor glæde, at Bogorock har tiltrukket kapitalfonden SMVCapital, som opkøber Små og Mellemstore Virksomheder med henblik på videreudvikling og stabil vækst i samarbejde med eksisterende eller ny ledelse.

Til Bogorock vil der er en masse sessions omkring “optimal opsparing og anbringelse af lommepenge”, sidst på dagen forventer vi at seancen “Sådan får du mere ud af pengene fra græsslåningen” kommer til at trække fulde huse.

/SteenP

Fokus på, at tilføre ledelseskompetencer

SMV Capitals investeringsfokus er traditionelle danske produktions, service –og handelsvirksomheder i SMV-segmentet, og vores kernekompetence og fokus er, at transformere disse virksomheder til vækstvirksomheder. Når potentielle emner evalueres, er det vigtigste kriterium for SMV Capital, at der skal kunne sammensættes et stærkt management team, som har kompetencerne og ambitionen til succesrigt at transformere virksomheden til en vækstvirksomhed.

SMV Capital skaber først og fremmest værdi gennem mennesker ved kompetenceudvikling af ledelsen og konkret med indsættelsen af effektive bestyrelser, hvor de enkelte medlemmer aktiveres med konkrete operationelle bestyrelsesopgaver. Derudover øger SMV Capital også virksomhedernes kompetencer gennem sparring på strategi, forretningsudvikling, driftsoptimering og professionalisering af støtteprocesser.